Hirdetés

Nyerj páros belépőt a 22 mérföld premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Nézd meg már az október 25-i premier előtt a Mélytengeri pokol rendezőjének és főszereplőjének akciódús kémthrillerét.

Hirdetés

Mark Wahlberg és Peter Berg negyedik (A túlélő, Mélytengeri pokol, A hazafiak napja) közös filmje lesz a 22 mérföld, amelyben Wahlberg a CIA egyik legtitkosabb szervezetének az ügynökét, James Silvát alakítja, aki azt a feladatot kapja, hogy vigyen biztonságba egy tanút (A rajtaütés filmekből ismert Iko Uwais), csakhogy ezt az ellenségek nyilván nem szeretnék hagyni, így 22 életveszélyes mérföld vár rájuk. Az említett két színészen kívül a szereplőgárdát erősíti még John Malkovich, Ronda Rousey és Lauren Cohan is. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi lesz Wahlbergék sorsa a vásznon, akkor játsszatok velünk! A Freeman Film felajánlásából 3 páros belépőjegyet sorsolunk ki a 22 mérföld premier előtti vetítésére, ahhoz pedig, hogy részt vegyetek a játékban, nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

Ki szinkronizálja a magyar előzetesben Mark Wahlberget? 

a, Miller Zoltán

b, Stohl András

c, Széles Tamás

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "22 mérföld" jeligével, október 24-én, reggel 08:00-ig. A premier előtti vetítés október 24-én este lesz egy budapesti moziban. Kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre. Ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, kövessétek a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.