Hirdetés

A Blumhouse-nál több klasszikus Universal szörny rebootolásán dolgoznak

|

Jason Blum a már bejelentett Farkasember reboot mellett 2-3 egyéb projekt fejlesztéséről is szót ejtett.

Hirdetés

Emlékszik-e az olvasó a Universal azon nagyszabású tervére, hogy a klasszikus szörnyeikre alapozva építi majd ki a saját filmes univerzumát a Marvel mintájára? Nos, ez a terv rögtön az első filmnél léket kapott, ugyanis a 2017-es Múmia reboot csúnyán befürdött mind a kritikusok, mind a nézők körében. A Universal gyorsan taktikát váltott, és inkább egymástól független filmekkel kezdtek el tervezni, melyek elkészítésével a Blumhouse-t bízták meg.

Hirdetés

2020-ban pedig már attól volt hangos a sajtó, hogy milyen jól sikerült modernizálni A láthatatlan embert. Leigh Whannell filmje remekül aktualizálta H.G. Wells regényét, és sikerült egy jól ismert alapszituációt félelmetessé tennie. Ezek után már mindenki elkezdte várni a soron következő rebootolt Universal szörnyfilmet, a Farkasembert, amit szintén Jason Blumék cége fejleszt és készít.

Blum azonban a napokban azt is elkotyogta, hogy nem állnak le a Farkasembernél, hanem további projektekkel bízták meg őket a Universal fejesei.

"Kettő vagy három történetet fejlesztünk. Mivel még nem jelentették be őket hivatalosan, nem mondhatok róluk többet. Viszont az alaphelyzet a Universal szörnyeivel nem változott a korábbiakhoz képest. Továbbra is ők birtokolják a jogokat a saját szörnyeik felett, míg mi felvetettünk néhány ötletet egy-két másik szörnnyel kapcsolatban, mely elnyerte a tetszésüket. Remélhetőleg ezekből filmek is lesznek majd."

Tekintve, hogy mennyire bevált a Blumhouse-os váltás A láthatatlan emberrel, ez a fejlemény további izgatottságra ad okot a klasszikus horror szörnyek rajongóinak. Ti mely monstrumokat látnátok viszont 21. századi köntösben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.