Hirdetés

Ryan Goslinggal készül el az új Farkasember film

|

A Universal Pictures filmes szörnyuniverzuma ugyan megbukott, de külön-külön kapnak filmeket. A láthatatlan ember után a Farkasember következik.

Hirdetés

A Universal Pictures szerette volna összehozni a saját filmes univerzumát a legendás szörnyek főszereplésével, amelynek alappillére A múmia reboot lett volna, de az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sem bevételügyileg, sem kritikai fronton. Ez aztán meg is torpedózta a stúdió további terveit, pedig már le is leplezték a további szereplőket (Johnny Depp és Javier Bardem is köztük volt, ráadásul az Operaház Fantomja és a Notre Dame-i toronyőr is a részesei lettek volna). Ebből aztán nem lett semmi, helyette inkább áttértek arra, hogy külön filmeket szenteljenek az egyes szörnyetegeknek, méghozzá azzal a csavarral, hogy modern környezetbe helyezik azokat. 

Hirdetés

Az első ilyen az idei A láthatatlan ember volt, amely sikeresnek bizonyult minden téren, ez pedig megnyithatta az utat a többi alkotás (például a Frankenstein film) felé is. A tervek között szerepel egy új Farkasember reboot is, amelynek élén a Variety jelentése alapján Ryan Gosling landolt. A projekt jelenleg még nem rendelkezik rendezővel, de a lap forrásai szerint a Universal illetékesei számos rendezővel tartottak meetinget az elmúlt hónapban annak reményében, hogy megtalálják a megfelelőt. Bár még senkit sem szerződtettek le, azonban úgy hírlik, hogy az egyik esélyes a Romlott oktatást tető alá hozó Cory Finley.

Állítólag egy időben úgy volt, hogy Gosling nemcsak főszereplőként, hanem rendezőként is támogatja a projektet (amely a második rendezése lenne a 2014-es Lost River után), azonban miután tárgyaltak a stúdióval, mindkét fél megállapodott abban, hogy Gosling maradjon csak színész. Az általa felpitchelt ötletből egyébként Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo (Orange is the New Black) ír forgatókönyvet és bár a sztoriról semmit sem tudni jelenleg, azonban a sztorit modern környezetbe ültetik át és a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Éjjeli féreg nyomdokaiba léphet. 

Szerintetek jó választás lenne Ryan Gosling Farkasembernek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.