Hirdetés

A Dűne 2. még azokat is meg fogja lepni, akik olvasták a regényt

|

Legalábbis az egyik színész elmondása szerint.

Hirdetés

Pontos információk továbbra sincsenek arról, mikor kezdődnek meg a Dűne folytatásának munkálatai hazánkban, de annyi biztos, hogy az elkövetkezendő hetekben ez bármikor bekövetkezhet. Éppen ezért egyre gyakrabban faggatják erről a visszatérő színészeket az újságírók, hogy áruljanak el valamit az új részről.

Hirdetés

Ez történt Javier Bardemmel is, aki a fremenek vezetőjét, Stilgart alakította az első film során, és aki a folytatásra is visszatér. A színész az idei Cannes-i Filmfesztivál egyik kérdezz-felelek paneljén vett részt, ahol természetesen szóba került a Dűne 2., amelynek kapcsán elmondta, hogy az új film még azok számára is tartogathat majd meglepetéseket valamilyen formában, akik olvasták a regényt:

Elolvastam a forgatókönyv legutóbbi változatát, és szerintem elképesztő munkát végeztek azzal, hogy úgy állították össze a különböző darabokat, hogy az meglepje majd az embereket. Nyilvánvalóan a történések nem tartogatnak meglepetést azok számára, akik olvasták a könyvet, viszont az, ahogyan összerakták az egészet, az még számukra is meglepő lesz. Nagyon meghatott az egész. Ez egy olyan film lesz, aminek érezni lehet majd a súlyát, és egyben élvezhető lesz az egésznek a látványossága. Alig várom, hogy visszatérhessek a sivatagba a többiekkel, és nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek Denisszel (Denis Villeneuve, a rendező - a szerk.) dolgozni, aki a valaha volt egyik legnagyszerűbb rendező. 

Hogy pontosan mire gondolhatott Bardem ez alatt, az még egy jó ideig nem derül ki, hiszen a Dűne 2. része csak 2023. október 20-án érkezik a mozikba. Annyi viszont biztos, hogy a színész karakterének sokkal nagyobb szerepe lesz a folytatásban, aki mellett Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård már biztosan visszatérnek. Új szerepben pedig feltűnik majd  Florence PughAustin Butler és Christopher Walken.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.