Hirdetés

Elsőként Florence Pugh színésznővel bővült a Dűne folytatása

|

Már az is megvan, hogy kit kelthet majd életre a színésznő.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a Dűne második részének forgatása, így ennek megfelelően a következő hetekben további casting hírekre számíthatunk, hiszen a második felvonásban több olyan karakter is felbukkan a könyvből, akiket tavaly még nem láthattunk. Az egyik ilyen szerep magáé a Császáré, és bár az ő megformálójáról még nem hullott le a lepel, a lányáról igen.

Hirdetés

Florence Pugh öles léptekkel halad felfelé a hollywoodi ranglétrán, hiszen a 2019-es Fehér éjszakák után tavaly már a Fekete Özvegyben, illetve a Sólyomszem sorozatban láthattuk, újabban pedig Christopher Nolan Oppenheimeréhez is aláírt. A következő blockbuster a sorban a Dűne második része lesz, melyben Irulan hercegnőt, a Császár lányát, és Paul Atreides egy potenciális szerelmét fogja alakítani. Egyébként a rajongók már hónapok óta Pugh-ért kampányoltak a szerepre, ami lehet a Warnert biztonsági játékra késztette - de akár így, akár úgy történt, Pugh remek választás a folytatáshoz.

Felkészül a Császár, illetve Harkonnen báró unokaöccse, Feyd-Rautha. Ti kiket látnátok szívesen ezekben a szerepekben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.