Hirdetés

Austin Butler alakíthatja a Dűne 2 egyik rosszfiúját

|

Butler az Elvis után kiruccanhat az Arrakisra?

Hirdetés

A Dűne 2 őszi forgatása már csak pár hónapra van, ennek megfelelően a napokban már beszámolhattunk Florence Pugh érkezéséről a folytatásra. Már abban a hírben is kilistáztuk a várható főbb karaktereket, akiknek megformálóit Denis Villeneuve-nek és castingos stábjának meg kell találnia - az egyikük pedig Feyd-Rautha, Harkonnen báró unokaöccse.

Hirdetés

Bár a napokban Robert Pattinson is belengette, hogy szívesen játszana a Dűne 2-ben, úgy tűnik, hogy a ravasz és aljas unokaöcsi szerepéről máris lecsúszott, ugyanis a Deadline értesülései szerint a stáb Austin Butlerrel folytat előrehaladott tárgyalásokat. Akiknek annyira nem volt ismerős Butler, azokat néhány hete az Elvis című film előzetese győzhetett meg a színész képességeiről.

Feyd-Rauthát egyébként Sting játszotta a hírhedt 1984-es David Lynch által rendezett Dűne-adaptációban. Van egy érzésünk, hogy amennyiben tényleg Butleré lesz az unokaöcsi szerepe, az merőben más és autentikusabb lesz, mint Sting alakítása volt majd 40 évvel korábban.

Ti örülnétek Butler érkezésének az Arrakisra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.