Hirdetés

A Free Guy rendezője és Ryan Reynolds hosszú távon terveznek egymással

|

A Free Guy és Az Adam-projekt csak a kezdet lehet egy hosszú évekre nyúló kollaborációban.

Hirdetés

Shawn Levy a tavalyi Free Guy, illetve a héten debütáló Az Adam-projekt után elmondhatja magáról, hogy belépett azon szűk rendezői csoportba, akiknek jelenléte egy filmprojektben akár egy egyenértékű színész nélkül is felkeltheti a nézők érdeklődését. Persze, ahogy az angol mondja, ha nem tört el, ne javítsd meg - és egyelőre Levy láthatóan élvezi a közös munkát Ryan Reynoldsszal, ami kölcsönösnek tűnik.

Hirdetés

Levy a Screen Rantnek adott interjút a napokban, melyekben bepromózta, hogy nemcsak a Free Guy 2 van a talonban, hanem további projektekben is folytatódhatna a kollaboráció Deadpool megformálójával.

"Szóval a Free Guy 2-n már dolgozunk, ezzel kapcsolatban végig nyíltak voltunk. Azonban van még három vagy négy másik film, szintén fejlesztés alatt, melyekről idáig nem nyilatkoztunk. Mivel már szinte veteránok vagyunk a szakmában, tudjuk, hogy az nem számít, ha megjelenik egy szenzációhajhász cikk az egyik fejlesztésünkről, amikor 80%-a a fejlesztett ötleteknek sosem valósul meg. Szóval csendben meghúzódva dolgozunk tovább, több különböző szkriptet fejlesztünk, és azt fogjuk megfilmesíteni, amelyik előbb elkészül."

Ha kétéves idősávval számolunk, ami egy film elkészüléséhez és megjelenéséhez szükséges, akkor ez bizony a Free Guy 2-vel együtt akár egy tízéves periódust is lefedhet, mely idő alatt Reynoldst Levy különböző filmjeiben csodálhatjuk meg. Hogy milyen filmek lehetnek ezek, azt nem tudhatjuk, de a rendező még az interjúban elárult egy fontos kritériumot az általa rendezendő projektek kapcsán.

"Mind a Star Wars, mind a Marvel univerzumot kecsegtetőnek találom. A megfelelő időben, a megfelelő sztorival akár meg is valósulhatna (egy rendezés), ez mindenképp egy csábító lehetőség maradna számomra. Ám hozzá kell tennem, hogy tényleg olyan filmeket akarok készíteni, melyek nem csupán egysíkúak, melyek a látvány, a humor és a szív hibridjei, mivel ezek az én kedvenc típusú filmjeim. Ilyenek már nem is készülnek olyan gyakran, és szerencsésnek tartom magam, hogy én egymás után kettőt is készíthettem, melyek még eredetiek is lettek. Ezt pedig nem fogom soha természetesnek venni."

2022-ben különösen üdvözítő, ha egy filmes rendező az eredetiség fontosságáról beszél, hiszen jelenleg a remake-ek, rebootok, és folytatások korát éljük, ami sajnálatos módon leszűkítette az új ötletek megvalósulásának mozgóterét. Azonban pont a Levyhez hasonló direktorok tudnak tenni annak érdekében, hogy az eredeti ötleteken alapuló filmek ne kopjanak ki végleg a filmvásznakról.

Ti örültök, hogy Reynolds és Levy közös munkája még hosszú éveken keresztül folytatódhat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.