Hirdetés

Ezért nem siet a Free Guy 2-vel Ryan Reynolds és Shawn Levy rendező

|

Habár a stúdió azonnal rábólintott a folytatásra, nem biztos, hogy hamar kézhez kapjuk azt.

Hirdetés

Sokak mellett mi is meglepődtünk azon, hogy mennyire üdítő, szerethető és szórakoztató film lett tavaly a Ryan Reynolds főszereplésével, és Shawn Levy rendezésében készült Free Guy. Ráadásul a pénztáraknál is jól szerepelt a kaland (a legsikeresebb eredeti ötleten alapuló mozi lett a járvány idején, több mint 331 millió dollárt keresve világszerte), amire talán még a Disney sem számított. Éppen ezért nem volt meglepő a hír, hogy a stúdió zöld utat adott a folytatásnak, amiről most kaptunk egy kis állapotfrissítést.

Hirdetés

Reynolds és Levy a Collidernek adott nemrég egy interjút, amelyben elmondták, hogy addig nem hajlandóak a folytatással foglalkozni, amíg nincs olyan történetük és forgatókönyvük, amit valóban el szeretnének mesélni a közönségnek:

Szerettük a Free Guyt. Nagyon izgatottak voltunk, amikor megtudtuk, hogy mennyire sikeres lett a film, pláne annak tudatában, hogy egy folytatásokkal és franchise-okkal teli világban teljesen eredeti címként lett moziba küldve. Szóval ez örömteli volt számunkra.

Vagyis érthető, ha a Disney rendszeresen zaklatná a duót, hogy mi a helyzet a folytatással. Levy erről is beszélt:

Természetesen kaptam már pár telefonhívást ezzel kapcsolatban. Azt nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyit, de valóban történtek ilyen beszélgetések, nem is egy az elmúlt hónapokban. Tehát határozottan nagy az érdeklődés a folytatás irányába. Világos elképzelésünk volt a Free Guy hangvételéről, történetéről, részleteiről, és mindketten készítettünk már folytatást életünk során, így tudjuk, milyen nehéz méltó folytatást alkotni. Ezért csak akkor állunk neki, ha ebben biztosak vagyunk. De ha ez így lesz, akkor megcsináljuk.

Reynolds és Levy duója egyébként nagyon egymásra talált. Hamarosan érkezik a következő közös projektjük, a The Adam Project a Netflixre, elmondásuk szerint pedig további címek fejlesztésébe is belekezdtek együtt a színfalak mögött, amik már csak stúdiókra várnak. Vagyis valószínű, hogy a jövőben fogunk még tőlük közös kalandot kapni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.