Hirdetés

Elhalasztották A galaxis őrzői 3 forgatását

|

A Disney jegelte a dolgot, amíg megtalálják James Gunn utódját.

Hirdetés

James Gunnt ugyan nem fog visszakerülni A galaxis őrzői 3 élére, viszont a film ettől még el fog készülni, csak éppen valaki más rendezésében és az eredeti tervekkel ellentétben valószínűleg jóval később. 

Hirdetés

Miközben Gunnért állítólag kapkodnak a rivális stúdiók, addig a Disney már szorultabb helyzetben van, ugyanis  próbálja megtalálni a rendező megfelelő utódját. A The Hollywood Reporter jelentése alapján a kiadó éppen ezért elhalasztotta A galaxis őrzői 3 forgatását és annak a kis csapatnak, akik eddig az előkészületeket végezték azt mondták, hogy a kényszerpihenő miatt szabadon kereshetnek új munkát. Hogy a projekt meddig marad parkolópályán, azt a THR-nek nyilatkozó források sem tudták megmondani.

Ugyancsak pletykaszinten bukkant fel az az információ is, hogy az illetékesek tárgyaltak a Thor: Ragnarököt rendező Taika Waititivel a közelmúltban, de az nem világos, hogy pontosan mivel kapcsolatban. Mindazonáltal mi tökéletesnek találjuk Waititit a feladatra. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.