Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - nem veszik vissza James Gunnt

|

Hiába kampányolt érte A galaxis őrzői stábja, állt ki vehemensen mellette Dave Bautista és írta alá a petíciót több százezer rajongó, a Disney nem gondolta meg magát.

Hirdetés

Igazi érzelmi hullámvasút volt ez a pár hét a Marvel rajongóinak azóta, hogy kirúgták James Gunnt, hiszen hol arról szóltak a hírek, hogy a színészek kiálltak mellette, hol arról, hogy a Disney visszafogadhatja őt, máskor pedig arról, hogy más stúdiók is érdeklődnek a rendező iránt (élen a Warner Bros.-szal). 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a héten sikerült összeülnie tárgyalni James Gunnak és a Disney elnökének, Alan Hornnak. A megbeszélés állítólag kulturált keretek között zajlott, de a források szerint nem hozott a rendező számára kedvező eredményt, ugyanis Horn nem fogja meggondolni magát a kirúgást illetően és Gunn nélkül folytatják A galaxis őrzői 3. munkálatait (hogy a forgatókönyvet végül felhasználják-e, az nem derült ki). 

Belső források elmondása alapján a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige éppen nem tartózkodott a városban a meeting idején és bár állítólag korábban megpróbálta elérni, hogy a Disney visszavegye Gunnt, azonban beletörődött a stúdió döntésébe és nem erőlteti tovább a dolgot. 

Mi korábban már összeszedtünk öt lehetséges rendezőt, aki átvehetné A galaxis őrzői 3-at Gunntól. Ti kit szeretnétek a rendezői székben látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.