Hirdetés

Pletyka: Az Űrdongó rendezője kerülhet a Galaxis őrzői 3 élére

|

De állítólag szóba került a legutóbbi Szellemirtók rendezője is.

Hirdetés

James Gunn kirúgása után felvetődött az az égető kérdés, hogy vajon ki fogja rendezni A galaxis őrzői 3-at, ugyanis az átmenetileg jegelt projekt - a botrány ellenére - továbbra is a Gunn által írt forgatókönyvet használja (miközben a Disney fekete bárányát már kinézte magának a Warner-DC a Suicide Squad 2-höz). 

Hirdetés

A The DisInsider jelentése szerint a stúdió a Kubo és a varázshúrok, valamint a decemberben érkező Űrdongó rendezőjét, Travis Knightot nézte ki az őrzők harmadik kalandjának élére, noha a BirthMoviesDeath úgy tudja, hogy egy másik név is kering a producerek fejében. Ő nem más, mint a 2016-os Szellemirtókat, a Női szerveket, A kémet és a Koszorúslányokat készítő Paul Feig. 

Nyilvánvalóan ez jelenleg erős pletyka, érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, mindazonáltal ha sikerül a Marvelnek leigazolnia egy rendezőt a harmadik A galaxis őrzői filmhez, akkor talán elkezdhetik a forgatást az eredetileg tervezett 2019-ben és az a rejtélyes, 2020. július 31-re belőtt premier is visszakerül a premiernaptárba, amit nemrég eltávolítottak.

Szerintetek Knight vagy Feig a jobb választás? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.