Hirdetés

Öt rendező, aki átvehetné A galaxis őrzői 3-at

|

A Disney kirúgta James Gunnt A galaxis őrzői 3 éléről és jelenleg nem tudni, hogyan alakul a projekt sorsa. Nekünk van öt tippünk is arra, hogy ki vehetné át a stafétát Gunntól.

Hirdetés

Valószínűleg már a világ minden szegletébe eljutott a rajongókat őszinte káromkodásra késztető szomorú hír, miszerint James Gunn útját kiadta a Disney a rendező közösségi médiában tanúsított, évekkel ezelőtti botrányos szavaiért (amely kapcsán véleménycikket is írtam). Emiatt pedig bizonytalanná vált A galaxis őrzői 3. sorsa is, amelynek forgatókönyvével Gunn már végzett és a premierdátumot is kitűzték. 

Hirdetés

Azóta Gunn mellett kiálltak már a franchise színészei (például Dave Bautista, Sean Gunn és Chris Pratt), kiegészülve további színészekkel (mint Selma Blair és Patton Oswalt), ráadásul petíció indult a visszahozásáért is, azonban botorság lenne abban reménykedni, hogy egy csettintésre visszakerülhet a projekt élére. Bár a Disney egyelőre nem tisztázta, hogy megtartják-e Gunn szkriptjét, ahogyan azt sem, hogy ki fog a menesztett rendező helyébe lépni,  de nyilvánvalóan nem fognak visszakozni. Nekünk azonban van öt elképzelésünk arról, hogy kik helyettesíthetnék őt: 

Taika Waititi 

Ahogy a rajongók felocsúdtak az első sokkból, rögtön a Thor: Ragnarök rendezője volt az első számú kiszemeltjük Gunn megüresedett helyére, a "megszerzésére" azóta petíciót is indítottak. A lelkesedés nem légből kapott, hiszen Waititi stílusa valóban passzolna az Őrzőkéhez és az említett Thor epizódban azt is bizonyította, hogy ért a fergeteges űrkalandozáshoz is, azonban jelenleg meglehetősen elfoglalt a Jojo Rabbit című filmjével, emellett pedig dolgozik a Hétköznapi vámpírokhoz kapcsolódó tartalmakon is (a Wellington Paranormal spin-off sorozaton és a vérfarkasos mellékszálon is). Persze a tervezett forgatásra a Jojo simán megjelenhet és a Wellington Paranormal első évada is rég befejeződik, így talán szabad lehet az út. 

Joe és Anthony Russo

Az Amerika Kapitány: A tél katonája, a Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa jelenleg igencsak előkelő helyet foglalnak el a Marvel Filmes Univerzumot kedvelők szívében, hiszen csupa minőségi munka kötődik a nevükhöz, továbbá ők azok, akik a jövő májusban érkező Bosszúállók 4-ben helyre teszik mindazt, amit Thanos művelt. Russóék jelenleg is a negyedik csapatfilm utómunkálataival vannak elfoglalva, korábban pedig azt nyilatkozták, hogy ezt követően szeretnének kicsit eltávolodni a szuperhősfilmektől és valami másba kezdeni, de nincsenek kétségeink afelől, hogy a Marvel kellő mennyiségű zöldhasúval meg tudná őket győzni az Őrzők pátyolgatásáról. Elvégre a Végtelen háborúban is nagyon eltalálták a beemelésüket a többiek közé, élen Drax szellemes aranyköpéseivel. 

Nicole Perlman

Ha valakinek nem cseng ismerősen a hölgy neve, az ne érezze magát zavarban, hiszen Perlman az első A galaxis őrzői forgatókönyvét írta együtt Gunnal, sőt eredetileg úgy volt, hogy ő is fogja megrendezni Űrlordék bemutatkozását, ám végül másképp alakult. Az írónő azóta elkészítette a Captain Marvel szkriptjét is és besegít a Fekete Özvegyébe is, de épp itt az ideje, hogy kipróbálja magát a kamera mögött, ahogyan korábban is szerette volna. Hollywood most egyébként is bátrabban támogatja a női alkotókat, mint valaha, így nyitva az esély arra, hogy Perlman bizonyíthasson. 

Joss Whedon

A Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora rendezője jelenleg meglehetősen megosztó személyiségnek számít, hiszen míg sokan úgy tartják, hogy feljavította és nézhetővé kalapálta össze Az Igazság Ligáját, mások szerint pont elrontotta azt, amit Snyder megteremtett. A galaxis őrzői 3-mal lehetősége lenne bizonyítani, hogy nem koptak meg rendezői kvalitásai, a Firefly és a Serenity után pedig ismét a sci-fi műfajban tevékenykedhetne. A tehetsége és a humora is megvan hozzá. 

Phil Lord és Chris Miller

A LEGO-kaland és a Jump Street-filmek rendeződuójától nemrég megvált a Lucasfilm a Solo kapcsán, ugyanis azok a pletykák szerint más, viccesebb stílusban gondolkodtak annál, mint amit végül kaptunk, viszont ez a kukázott elképzelés remekül passzolhatna A galaxis őrzői 3-hoz. A kérdés csak az, hogy a Disney hajlandó-e még velük együtt dolgozni a Star Wars-fiaskó után. 

Ez lett volna hát a mi "kívánságlistánk". Most pedig ti jöttök: ti melyiküket választanátok A galaxis őrzői 3 élére? Vagy esetleg a ti kiszemeltetek nem szerepel a cikkben? Mondjátok el kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.