Hirdetés

A galaxis őrzői - tudtad, hogy van egy harmadik válogatáskazi is?

|

A galaxis őrzői filmek rendezője az egyik közösségi oldalon rántotta le róla a leplet, hogy valójában létezik az Awesome Mix Vol. 0 válogatásalbum is, amit azonnal meg is hallgathattok.

Hirdetés

A galaxis őrzői első és második részének soundtrackje is hatalmas népszerűségre tett szert, az Awesome Mix névre keresztelt albumokat még walkmanben is lehetett hallgatni, utalva ezzel Űrlord filmes lejátszójára. Azt hittük, hogy A galaxis őrzői vol. 2. egyik számához, a Guardians Infernóhoz forgatott klipet már nem lehet fokozni, ám James Gunn rendező most meglepett mindenkit. 

Hirdetés

Gunn a Twitteren fedte fel a rajongók előtt a titkot, hogy létezett egy titkos nulladik válogatás is, az Awesome Mix Vol. 0, amelyet még A galaxis őrzői forgatására pakolt össze magának: 

Ha szeretnétek végighallgatni a lejátszási listát a Spotify-on, íme: 

Gunn tehát ezeket a dalokat hallgatva vezényelte a legelső A galaxis őrzői munkálatait. Kíváncsian várjuk, hogy a 2020-ra betervezett A galaxis őrzői 3-hoz milyen albumot pakol majd össze. Melyik a kedvencetek a felhozatalból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.