Hirdetés

A galaxis őrzői egyik színésze is csatlakozott a Halálos iramban 9-hez

|

Az új film színészgárdájára egyáltalán nem lehet panasz.

Hirdetés

Beszámoltunk már arról, hogy Dwayne Johnson helyett az új, eddig alcím nélküli Halálos iramban filmben egy másik pankrátorból lett színész fog feltűnni, nevezetesen John Cena, valamint arról is, hogy a stáb szakított időt forgatás közben felköszönteni valakit a születésnapja alkalmából. Ismét egy olyan hírrel tudunk szolgálni a franchise rajongóinak, ami a színészek táborát erősíti, méghozzá nem is akárkivel. A galaxis őrzői ikonikus sztárja, maga Mary Poppins, akinek neve hallatán egyszerre dobban meg az összes Marvel-rajongó szíve, vagyis Michael Rooker csatlakozott az új filmhez.

Hirdetés

Rooker legnépszerűbb mozija egyértelműen a fentebb említett szuperhősfilm mindkét felvonása, viszont ezeken kívül is meglehetősen sokoldalú a színész filmográfiája. Legjelentősebb szerepe kétsékkívül az 1986-os Henry: Egy sorozatgyilkos portréja, amiben Rooker keltette életre a címszereplőt, de feltűnt ő még a Lángoló Mississippiben, a Tombstone-ban, a Gyilkosok gyilkosában, a JFK-ben, Kevin Smith Shop-showjában és számtalan másik említésre méltó mozifilmben. A sorozatokat sem vetette meg, ő volt például Norman Reedus, vagyis Daryl testvére, Merle a The Walking Dead több évadán át.

Már eddig is azt mondtuk, hogy egy ilyen színészgárdával (Cena, Theron, Brewster, Mirren, Emmanuel, stb.) eléggé érdekesnek tűnik ez az új projekt, viszont mivel a Halálos iramban-szériáról van szó (aminek még az első különálló filmje, a Hobbs és Shaw sem sikerült túlontúl fényesre), így az elvárásainkat inkább alább adjuk. Viszont Michael Rooker, aki egy Buddy nevű karaktert fog alakítani, igencsak ügyes karakterszínész, így már csak az említett gárda miatt adunk a mozinak egy esélyt.

Szerintetek kit kellene még leszerződtetni az új filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.