Hirdetés

John Cena benne lesz a Halálos iramban 9-ben

|

A Szikla helyére egy másik pankrátor ugrik be, akinek már a karakterét is megismertük.

Hirdetés

Egy ideje már beszédtéma volt, hogy az Autópornó 9. részében nem fog visszatérni Dwayne "The Rock" Johnson, így sokáig ment a találgatás, hogy kit fognak találni a helyére. Mivel ez a franchise nem olyan megerőltető színészi munkát igényel, így elég széles volt a paletta, de toronymagasan helyezkedett el közöttük egy másik WWE pankrátorból lett aktor, John Cena. Ő a pályája elején a szokásos, piff-puff akciószár volt, mint ahogy The Rock vagy Vin Diesel is, viszont az utóbbi időben, az utóbbi filmjeit (Blockers, Űrdongó) elnézve, elmondható, hogy manapság azért kétszer is átgondol egy-egy felkérést. (Pl. legutóbb azt a hírt olvashattuk, hogy a James Gunn-féle Suicide Squad-hoz is csatlakozott, ami eléggé érdekesnek tűnik, annyi szent.)

Hirdetés

Így eléggé furcsa a helyzet, hiszen a sok találgatás a minap véget ért, mert nem csak a Deadline, de maga Cena is megerősítette, hogy szerepelni fog a Halálos iramban 9-ben. Ezen meglepődni már csak kicsit tudunk, hiszen ez a széria filmről-filmről egyre több nagy nevet szerződtetett le − mint például az Oscar-díjas Charlize Theront, Helen Millert, Kurt Russell-t vagy éppen Luke Evans-t is. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az idén nyáron érkező Halálos iramban spin-off, vagyis a Hobbs & Shaw-ban is világsztárok fognak játszani.

Arra a kérdésre pedig, hogy Cena milyen karaktert fog alakítani a kilencedik részben, eddig azt válaszolták, hogy "egy igazi tökös rosszfiút". Ezzel persze nem lettünk okosabbak, hiszen ez a franchise nem éppen a jólelkű, tiszta mintapolgárairól volt híres (kivéve persze a tsalád-os csókát). A Halálos iramban 9. része előreláthatólag 2020-ban (májusban) kerül majd a mozikba világszinten. Addig pedig ahogy a mondás tartja, sok víz lefolyik még a Dunán…

Ti melyik színészt látnátok szívesen ebben a csapatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.