Hirdetés

Tényleg A galaxis őrzői vol. 3-ban láthatjuk az Őrzőket együtt utoljára

|

Erről is beszélt a rendező, James Gunn.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik A galaxis őrzői harmadik részének a forgatása, amelyről nemrég újabb információk derültek ki. Ugyan már régóta sejteni lehetett, hogy ez lesz a betetőzése, illetve lezárása az Őrzők kalandjainak, hivatalosan erről idáig nem kaptunk még megerősítést. A rendező James Gunn viszont most elmondta, hogy trilógiájának harmadik része valóban az utolsó alkalom lesz, amikor a közönség együtt láthatja ezt a csapatot.

Hirdetés

Miközben a Deadline Hero Nation podcastjában beszélt az HBO Maxen nagy sikerrel futó Peacemaker sorozatáról, Gunn elmondta, hogy A galaxis őrzői harmadik része meg fogja lepni a rajongókat, hiszen "nagyívű és sötét" lesz. Arra a kérdésre pedig, hogy mit hoz a jövő a franchise számára a vol. 3. után, Gunn úgy válaszolt, hogy szerinte a nézőknek új csapatfelállásra kell számítaniuk, hiszen ez lesz az utolsó alkalom, amikor az eredeti tagok együtt lesznek láthatóak:

Számunkra ez a vége. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy az emberek láthatják ezt a csapatot, az Őrzőket... Én csak hű akarok lenni a szereplőkhöz, a karakterekhez és a történethez; és szeretném megadni a rajongóknak azt a lezárást, amit a sztori megérdemel. Ez mindig egy kicsit ijesztő, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobbat hozzam ki belőle.

És ha már Peacemaker: nemrég interjút adott a The Hollywood Reporternek a sorozat egyik főszereplője, Chukwudi Iwuji is, aki egy máig titkos szerepre csatlakozott A galaxis őrzői harmadik kalandjához is, és aki végre elárult pár dolgot titokzatos szerepéről:

Erős. Rendkívül erős. És egyben összetett karakter is. Minden bizonnyal az egyik, ha nem a legösszetettebb karakter, akit valaha a rohadt Marvel Filmes Univerzumban láttunk. Szóval nagyon összetett és roppant erős, és reményeim szerint érdekes is lesz. Remélem, érdekesen tudom eljátszani majd őt.

A galaxis őrzői 3. része 2023. május 5-én érkezik a mozikba, melyben feltűnik Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sylvester Stallone és Will Poulter.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.