Hirdetés

Sylvester Stallone is visszatér A galaxis őrzői 3-ban

|

Váratlan, ám kellemes meglepetés.

Hirdetés

A galaxis őrzői 2. részének egyik nagy meglepetése volt Sylvester Stallone cameója, aki egy rövid jelenet erejéig tűnt fel a Fosztogatók főnökének, Stakar Ogordnak (Starhawk) a szerepében. És bár a film egyik stáblistás jelenete még tett is arra utalást, hogy a jövőben visszatérhet a karakter, erre senki nem számított úgy igazán. Pedig úgy tűnik, hogy éppen ez a helyzet.

Hirdetés

A hírt maga Stallone leplezte le nemrég, az Instagram-profilján közzétett egyik videójában. Ebben ugyanis éppen egy film kulisszák mögötti részébe enged bepillantást, amelyről elég hamar elárulja, hogy a nemrég elkezdődött A galaxis őrzői 3 forgatásának a helyszíne. A videóban a háttérmunkák egy nagyon kicsi, ám annál drágább részletét mutatja meg a rajongóknak, hogy miként is zajlik egy hollywoodi szuperprodukcióban az arcok másolása.

A galaxis őrzői 3 premierje 2023. május 5-én esedékes, főszerepben pedig feltűnik Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock) és Chukwudi Iwuji.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.