Hirdetés

A Hang nélkül írói sci-fi thrillert készítenek Adam Driverrel a főszerepben

|

Ráadásul a producerek között is egy nagyágyú szerepel majd.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy lazsálással töltené az idejét Adam Driver, aki miután tavaly Oscar-jelölést kapott a Házassági történetben nyújtott alakításáért (nem mellesleg pedig szerepelt még a Skywalker korában, a The Reportban és A holtak nem halnak meg c. filmben is), idén a Ridley Scott-féle The Last Duelben vállalt főszerepet, amelynek munkálatai azonban a koronavírus miatt továbbra sem fejeződtek be, most pedig egy újabb nagy projekthez írt alá, amivel tovább igyekszik növelni már így sem alacsony ázsióját.

Hirdetés

A hírek szerint ugyanis ő lesz a főszereplője a 65 című filmnek, ami a Sony legújabb sci-fi thrillere lesz. Ebben alakít majd Driver egy drogfüggőt, aki már csak árnyéka régi önmagának. Miután túlél egy egyelőre ismeretlen katasztrófát, hamar rájön, hogy nemcsak ő volt ilyen szerencsés, hanem egy kilencéves lány is, akivel nem beszélnek egy nyelvet - a túlélés érdekében azonban mégis össze kell fogniuk. 

A filmet a Hang nélkül forgatókönyvíró-párosa, Scott Beck és Bryan Woods jegyzik majd és rendezik is, amelyben csak úgy, mint előző alkotásukban, ebben is lesz majd egy természetfeletti csavar. A produceri munkálatokat Sam Raimi felügyeli majd, a bemutatódátum azonban még nem derült ki, de nem valószínű, hogy egyhamar látni fogjuk a kész alkotást a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.