Hirdetés

A Hang nélkül írói szívesen készítenének egy 1917-re hajazó Resident Evil-filmet

|

Egysnittes zombifilm? Könnyen meglehet, hogy a jövőben egyszer egy ilyet is láthatunk.

Hirdetés

Bár a Resident Evil-franchise (idehaza A Kaptár) a legsikeresebb játékadaptációnak számít Hollywoodban, a minőségük kicsit sem közelítette meg a játékok szintjét, a rajongók ráadásul legtöbbször azt nehezményezték a filmekkel kapcsolatban, hogy egy mezei akciófilmmé változtatták az egyébként lopakodós horrorjátékot.

Hirdetés

Szerencsére ez a jövőben minden bizonnyal változni fog, hiszen rengeteg projekt, egy filmes reboot, egy élőszereplős Netflix-sorozat és egy animációs széria is készülőben van a franchise háza táján. Sőt, könnyen meglehet, hogy egy egészen egyedi koncepcióval megáldott film is elkészülhet. 

A Hang nélkül írói, Scott Beck és Bryan Woods ugyanis szívesen tető alá hoznának egy, az 1917-re hajazó egysnittes Resident Evil-filmet. Az alkotók nemrég egy interjúban beszéltek arról, hogy hatalmas rajongói a videojátékoknak, és egyik nagy álmuk, hogy filmet készíthessenek a játék világában, amihez már lenne is egy merész ötletük:

Szerintünk a zombis műfaj már nagyon megfáradt, hiszen gyakorlatilag ezeknek a filmeknek az összes verzióját és azok keverékét is láthattuk már a vásznakon. Szóval hogyan csináljunk valami újat? Nos, a Resident Evilnél úgy gondoljuk, hogy talán megközelíthetnék úgy, mint ahogyan Sam Mendes készítette el az 1917-et, és csináljunk egy őrült, vágatlannak ható alkotást, csak éppen zombikkal. Persze csak néhány pillanatig játszottunk el ennek a lehetőségnek az ötletével, de ki tudja, egyszer talán lehetőséget kapunk erre.

Ti mit gondoltok, megnéznétek egy ehhez hasonló zombis alkotást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.