Hirdetés

A Hangya és a Darázs - ezért mutatják be nálunk jóval később

|

Rengeteg európai országban, köztük nálunk is hetekkel később érkezik a következő Marvel film, méghozzá egy igen érdekes ok miatt.

Hirdetés

Még ki sem hevertük a Bosszúállók: Végtelen háború okozta sokkot és élményt, hamarosan már érkezik is a Marvel következő filmje, A Hangya és a Darázs.  A filmről nemrég futott be a második előzetes, mely alapján sem a humorból, sem pedig az akcióból nem vettek vissza a készítők, sőt, inkább mindenből rápakoltak még egy lapáttal. Azonban ezt a mókát ezúttal jóval később élvezhetjük csak.

Hirdetés

Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Marvel Moziverzum egyes kalandjait nagyjából egyszerre kezdik el vetíteni a hazai és a tengerentúli mozik (sőt, mondhatjuk, hogy egy nap előnyünk van, mivel az Egyesült Államokban péntek a premiernap, míg idehaza már csütörtöktől megtekinthetők az új filmek). 

Éppen ezért különös, hogy A Hangya és a Darázs ezúttal jóval később érkezik néhol a mozikba. Míg az Államokban július 6-án mutatkozik be, addig idehaza csak július 26-án, közel három héttel később. Nálunk még rosszabbul jártak a britek, ugyanis az Egyesült Királyságban egészen augusztus 3-ra tolódott a premier. És hogy miért? A válasz rém egyszerű - a labdarúgó-világbajnokság miatt.

Mint kiderült, a Marvel egyszerűen nem akar versenyezni az év sporteseményével azokban az országokban, ahol a labdarúgás különösen népszerű, ezért rajtunk és a briteken kívül még a németek, a franciák, a portugálok és a spanyolok is később válthatnak jegyet a filmre.

Érdekes döntés a részükről, hiszen véleményem szerint a két esemény egyáltalán nem zárja ki egymást, emellett pedig rengeteg olyan ember is van, akit hidegen hagy a sportesemény, és emiatt heteket kell várnia a premierre. Nem beszélve arról, hogy a spoilerek elkerülése ennyi idő után már szinte lehetetlen lesz. A labdarúgó-világbajnokság tehát június 14-én, A Hangya és a Darázs pedig július 26-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.