Hirdetés

A Holdlovag írója szerint ráférne több horror és szörny a Marvel-filmekre

|

Olyan filmek előtt, mint a Penge vagy a Werewolf by Night ezt pont időszerű volt leszögezni.

Hirdetés

Lezajlott a Holdlovag első évada - ami talán az egyetlen is lesz -, ami a Marvel Filmes Univerzum első igazi szárnypróbálgatása volt a horror zsánerében, pont a Doctor Strange az őrület multiverzumában előtt. Tekintve pedig, hogy hamarosan Penge és a Werewolf by Night Farkasembere is debütálni fog ebben a kiterjedt világban, Jeremy Slater író szerint elérkezett az idő, hogy a Marvel több horrort és szörnyet kezdjen alkalmazni a filmjeiben.

Hirdetés

Slater a ComicBook.com-nak fejtette ki véleményét:

"A Marvel Univerzumba több szörny kellene. Több horror. Több ijesztő szarság. Ez a sorozat tényleg a mi lehetőségünk volt arra, hogy megmártózzunk a Marvel Filmes Univerzum sötét oldalában. Mi mutathatjuk be elsőként az embereknek, hogy mégis mi zajlik éjszaka. A Werewolf by Night sosem került szóba, de abban igazatok van, hogy az első rész sakáljai az én ötleteim voltak. Tudtam, hogy az első epizódban lesz egy jelenet, ahol sarokba lesz szorítva (Oscar Isaac, a Holdlovag) egy szörny által, és már a kezdetektől fogva egy óriás farkas szörnyben gondolkoztunk."

Ahogy Slater is mondja, a Holdlovaggal talán eddigi legmerészebb lépését tette meg a Marvel a 18-as karika irányába, és mivel idáig ilyenre nem került sor, máris egyfajta kuriózumnak számít az MCU-ban.

Ti egyetértetek Slater meglátásaival?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.