Hirdetés

A John Wick 4 ígérkezik a széria leghosszabb felvonásának

|

Chad Stahelski rendező erősítette meg mire számítsunk játékidő tekintetében a következő John Wick kalandtól.

Hirdetés

Július közepe óta végre mozgásban is láthatjuk a jövőre érkező John Wick 4-et, melynek utómunkálatai még jelenleg is zajlanak. Azonban, mint azt Chad Stahelski elárulta a Collidernek, ezzel hamarosan végezni fognak. Sőt, még a játékidő hossza kapcsán is tudott információval szolgálni, miszerint az eddigi leghosszabb John Wick film fog jövőre berobogni a mozikba.

Hirdetés

Stahelski ekképpen nyilatkozott: 

"Hosszabb, mint a másik három, de mégsem annyira hosszú. A képkockák lezárásának utolsó szakaszában járunk, aztán pedig jöhet a VFX zene. Idáig ez a legmesszebb, amíg elmentem egy utómunkálat során. Imádjuk az eddig elkészült zenét. Továbbra is Tyler Bates készíti a kompozíciót néhány nagyobb szekvenciánál. A VFX az év hátralévő részében fog megjelenni. Már veszélyesen közel járunk a végéhez. A vágásban, ami a képzárt illeti, már csak néhány perc választ el minket a végétől. A szekvenciákkal elkészültünk. A film lényegében készen áll. Valószínűleg még néhány hétig finomítani kell rajta, de aztán lezárjuk a képeket, és már csak a zenei hangzással és az effektusokkal kell foglalkozni."

Viszonyításképpen, az első John Wick film 101, a folytatás 122, míg a harmadik felvonás 131 perces játékidővel bírt. Ha a tendenciát és a fenti nyilatkozatot figyelembe vesszük, akkor bizony egy két és fél órás negyedik rész sem tűnik elképzelhetetlennek.

Ti örültök, hogy John Wick a leghosszabb kalandjával fog visszatérni jövőre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.