Hirdetés

A Kampókéz reboot készítője rendezheti a Marvel Kapitány 2-t

|

A Fekete Özvegy mozi után újabb női rendezővel erősíthet a Marvel Studios.

Hirdetés

Az első Marvel Kapitány mozi finoman fogalmazva sem nyűgözte le a kritikusokat - többek közt minket sem -, viszont a film ennek ellenére is kifejezetten jövedelmezőnek bizonyult a maga 1,3 milliárd dolláros összbevételével, így egy pillanatig sem lehetett kérdés, hogy Brie Larsonnak a Bosszúállók: Végjáték után is lesz még lehetősége bizonyítani Marvel Kapitányként. 

Hirdetés

Ugyan a Marvel Kapitány folytatása csak valamikor 2022 körül kerül a mozikba, néhány hónapja már beszámoltunk róla, hogy a projekt a WandaVision forgatókönyvírójával egészült ki. Néhány pletyka már ekkor felvetette annak a lehetőségét, hogy a Marvel Studios biztosan nem hívja vissza az első rész rendezőpárosát, Anna Bodent és Ryan Flecket, akiknek a helyére Kevin Feige-ék mindenképp egy női rendezőt szeretnének leszerződtetni.

A Deadline most arról számolt be, hogy a stúdiónál időközben megtalálták az új rendezőt, méghozzá az idén érkező Kampókéz reboot direktorának, Nia DaCostának a személyében. DaCosta felkérése egyébként összefügg Kevin Feige azon korábbi nyilatkozataival, melyben arról beszélt, hogy a negyedik fázis során igyekeznek jóval nagyobb hangsúlyt fektetni a diverzitásra a kamera mindkét oldalán. 

A Marvel Kapitány 2 a jelenlegi tervek szerint 2022. július 8-án kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.