Hirdetés

Új forgatókönyvírót kapott a Marvel Kapitány 2.

|

Az író mellett még egy új rendezőt is szeretne találni a filmnek a stúdió.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy világszinten elérte az egymilliárd dolláros álombevételt, a Marvel Kapitányt a mai napig nem szokták a Marvel Studios legjobbjai közt emlegetni. A rajongók leginkább a teljesen átlagos, már-már unalmas eredettörténetet emelték ki a legfőbb negatívumként Brie Larson teljesen indokolatlan megnyilvánulásai mellett. Mindezek ellenére a Marvel fejesei nem hagyják annyiban a dolgot, szeretnék kijavítani az előző baklövéseiket, pontosan emiatt a most következő negyedik fázisban nem fogja megkapni Carol Denvers a folytatást, majd csak valamikor 2022-ben. Addig pedig nem csak új forgatókönyvírót szemeltek ki a feladatra, hanem egy új rendezőt is - egészen pontosan rendezőnőt.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios szerződést kötött Megan McDonnell írónővel, akinek neve jelenleg még süket fülekre talál, hiszen ő majd az idén érkező WandaVision sorozattal futhat be. A stúdió ezek szerint annyira elégedett volt a sorozat forgatókönyveivel, hogy rögvest felkérték, írja meg a Marvel Kapitány folytatását is. Ezt már most egy merőben érdekes lépésként lehet felfogni, hiszen ne felejtsük el, Carol Denvers első kalandját nem kevesebb, mint hat (a stáblistában is feltüntetett) író jegyezte. McDonnell mellett pedig a Marvel le szeretné cserélni az első film két rendezőjét, azaz Anna Bodent és Ryan Flecket is, és a helyükre egy másik direktort ültetnének. Viszont a stúdió kikötötte, hogy egyelőre csak és kizárólag női rendezőben gondolkodnak.

Hogy mindennek mi lesz a kifutása, még nem tudni, de mi bízunk benne, hogy a második részre összekapják magukat az alkotók. Ti mit gondoltok; melyik rendezőnőnek kellene ledirigálnia a Marvel Kapitány 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.