Hirdetés

Rebootolják a Karib-tenger kalózait?

|

Ráadásul a forgatókönyvet is két jól ismert író hozhatja össze.

Hirdetés

Az elmúlt 15 év során a Karib-tenger kalózai franchise több mint 4,5 milliárd dollárt hozott a Disney kasszájába, ez pedig bőven elég indok ahhoz, hogy a vállalat ne hagyja pihenni Jack Sparrow kapitányt. Noha a legutóbbi részt, a 2017-ben megjelent Salazar bosszúját már kevésbé szerették a kritikusok és a nézők, mint a korábbiakat, a 230 millió dollárból készült film így is közel 800 milliót fialt, ez pedig két dolgot jelezhet: vagy egy újabb folytatást vagy a széria újraindítását. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Disney feltérképezi ez utóbbi, azaz a reboot lehetőségét is, méghozzá úgy, hogy a Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Deadpool 2, Zombieland, Élet) írópárossal folytatnak - egyelőre még a korai szakaszban járó - tárgyalásokat a Karib-tenger kalózai reboot forgatókönyvének elkészítéséről. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a projekt meg is valósul, hiszen állítólag egy másik páros már dolgozik a Karib-tenger kalózai 6 szkriptjén, viszont bármi is legyen a széria jövője, az biztosnak tekinthető, hogy Jerry Bruckheimer továbbra is producerként egyengeti majd a sorsát. 

Ti mit gondoltok? Egy rebootnak örülnétek jobban vagy egy folytatásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.