Hirdetés

Továbbra is készül A Karib-tenger kalózai 6.

|

A Disney újabb kalózos mókát szeretne tető alá hozni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy A Karib-tenger kalózai legutóbbi része, a Salazar bosszúja már nem csak kritikailag lett csalódás, hanem pénzügyileg is (odakint a széria leggyengébben teljesített filmje lett), a Disney még mindig nem mondott le a franchise-ról, és egy 6. részt is szeretnének mozikba küldeni, legalábbis a legújabb pletykák szerint.

Hirdetés

A hírt a GWW oldal hozta le egy közeli forrásra hivatkozva, amely azt állítja, hogy a stúdió felkérte a Salazar bosszúja íróit, Jeff Nathansont és Terry Rossiot, hogy írjanak meg egy szkriptet a folytatáshoz, amelynek rendezését egyébként az előző filmet is (részben) elkészítő Joachim Rønningre bíznák. A norvég szakember azonban most épp a Demóna (Maleficent) 2. részét forgatja, melynek a tervezett bemutatója 2020-ban lesz, így leghamarabb csak ennek az elkészülte után térhetne vissza a kalózok világába.

De vajon mi a helyzet Johnny Depp-pel? A színész által alakított Jack Sparrow nélkül szinte elképzelhetetlen a széria, hiszen főként neki köszönhetően lettek olyan sikeresek a filmek. Viszont az utóbbi időben rengeteg hír röppent fel arról, hogy a filmjei forgatásain állandóan balhézik, az ex-felesége, Amber Heard is megvádolta őt, hogy nem egyszer bántalmazta, a múlt hónapban pedig még egy per is zúdult a nyakába, mert a legújabb filmjének, a City of Lies-nak a forgatásán rátámadt az egyik dolgozóra (a filmet egyébként eddig tisztázatlan okok miatt levették az őszi bemutatónaptárról).

A Disney pedig mint tudjuk, nem tököl, ha gond akad valakivel a film körül, gondoljunk csak James Gunn esetére a közelmúltból. Éppen emiatt akár fontolóra is vehetik, hogy ezúttal nem kérnek Depp-ből és Sparrow-ból, ami elsőre drasztikus lépésnek tűnhet, azonban talán pont ezzel sikerül majd egy kis frisseséget hozni a szériába és visszacsábítani a nézőket. Meglátjuk, mi valósul meg ebből, és hogy dönt végül a stúdió. Ti mit gondoltok, elképzelhető lenne egy A Karib-tenger kalózai film Jack Sparrow nélkül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.