Hirdetés

A ki***tt világ vége rendezője készítheti el az új Power Rangers filmet

|

Hollywood még egy esélyt ad a régi TV sorozat modernizálásának - két évvel az előző próbálkozás után.

Hirdetés

2017-ben került mozikba a régi, klasszikus Power Rangers TV sorozat rebootja Dean Israelite (Az Almanach projekt) rendezésében. Annak ellenére, hogy valóban ügyesen ültette át a modern korba a mára már archaikusnak is mondható széria stílusát, sőt egy remek színészgárdát is tudhatott magáénak (olyan nevekkel a fedélzeten, mint Dacre Montgomery, Naomi Scott, Bryan Cranston, Bill Hader vagy éppen a film gonoszát alakító Elizabeth Banks), se a nézők, se a kritikusok nem ölelték keblükre (mi ennek ellenére jól elvoltunk vele). A büdzsét ugyan visszahozta, de ha hozzávesszük az esetleges promóciókat, valamint a reklámozást, akkor akár mínuszt is mutathatnak a számok. Pontosan emiatt érdekes, hogy Hollywood máris azon gondolkozik, hogy egy újabb filmet készít a sorozatból, de ezúttal nem bíz semmit sem a véletlenre.

 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy az új Power Rangers rebootot Patrick Burleigh fogja jegyezni forgatókönyvíróként, akinek a neve talán nem mond a nézők többségének sokat, hiszen íróként eddig a Nyúl Péter második részét készítette el. Viszont a film rendezői posztjára Jonathan Entwistle-t szemelték ki, ő pedig már bizonyította rátermettségét a szakma iránt, hiszen neki köszönhetjük (a rengeteg rövidfilm mellett) a Netflix egyik üdvöskéjét, A ki***tt világ végét (The End of the F***ing World). A hétköznapinak közel sem nevezhető sorozat most novemberben kapta meg a második szezonját, amely habár nem ér fel az első etap szintjéhez, még így is egy utánozhatatlan élményt nyújt.

Eddig még kezdeti fázisban van maga a film, viszont a forgatókönyvíró Burleigh elmondta, hogy ő elsősorban nem a modernizálásra fog koncentrálni, sokkal inkább vissza szeretné repíteni a nézőt az 1990-es évekbe. Döntését azzal indokolta, hogy a '90-es évek egy sokkalta másabb, sokkalta egyedibb stílust tudhat magáénak, és ő személy szerint ezt a sármot szeretné visszaadni az embereknek. Hogy ez mennyire lesz jó döntés, illetve miképpen fog elsülni, hogy ilyen hamar egy újabb próbálkozást adnak a Power Rangersnek, az a jövő kérdése, de mi bizakodunk a pozitív fogadtatásban.

Ti mit szóltok, kell nekünk még egy reboot és ha igen, akkor ti hogyan képzelnétek el azt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.