Hirdetés

Ti kiszúrtátok a Farkas easter egget A legnagyobb showmanben?

|

Hihetetlen, de a Hugh Jackman főszereplésével készült musicalben elrejtettek egy jópofa utalást a színész egy legendás szerepére, amit egészen idáig senki sem fedezett fel.

Hirdetés

Soha nem hittük volna, hogy pont egy musicalben rejtenek el egy utalást az egyik leginkább kedvelt képregénykarakterre, Farkasra/Rozsomákra/Wolverine-re, de ha belegondolunk, hogy a film az első cirkusz megalakulásáról szól, akkor simán passzol az, hogy kedvenc mutánsunk felbukkanjon valamilyen módon benne. 

Hirdetés

Tavaly Hugh Jackmant két remek film főszerepében is láthattuk, az egyik a Logan: Farkas volt, amivel a színész befejezettnek tekinti a karakterrel kapcsolatos pályafutását, a másik pedig a szintén a 20th Century Fox égisze alatt megjelent A legnagyobb showman. Eddig abban a tudatban voltunk, hogy Jackmant csupán a Deadpool 2 citálja elő Farkasként (ott éppen régi felvételeket használva), azonban - még ha kevésbé látványos és feltűnő módon is - legnagyobb meglepetésünkre A legnagyobb showmanben is elhelyeztek egy easter egget, méghozzá annyira jól elrejtve, hogy a film decemberi premierje óta most először bukkant rá valaki. Az egyik Reddit-felhasználó fedezte fel ezt a kis mókát a film végi stáblista alatt, az "executive producer: James Mangold" feliratnál szúrhatjátok ki a minták között.

Úgy tűnik, hogy a rajongók előtt semmi sem maradhat rejtve, de mi ennek csak örülünk, hiszen most szegényebbek lennénk egy jópofa érdekességgel. A legnagyobb showman egyébként már elérhető DVD-n és Blu-ray-en, így ti is megbizonyosodhattok a felfedezésről a saját szemetekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.