Hirdetés

A Logan az idei év eddigi legtöbb bevételt termelő filmje

|

Uralja a kasszákat a Logan, és ez szerintem senkinek sem okoz meglepetést.

Hirdetés

Ugyan a King Kong egy méltó ellenfél az észak-amerikai box office-t illetően, Hugh Jackman Farkasa az eddig gyűjtött 438.3 millió dollárral 2017 legjobbjának számít, legalábbis egyelőre. Második helyen A sötét ötven árnyalata áll 368.8 millióval.

Hirdetés

Nem telt el még túl sok idő 2017-ből ahhoz, hogy egyértelmű győzteseket hirdessünk az évben, de 10-12 nappal a Logan bemutatója után egy egészen lenyűgöző  bevételi eredménynél jár. A jóslatok szerint a pénteken mozikba kerülő Szépség és a szörnyeteg megrengetheti Logan helyét a dobogó legfelső fokán. 

Az X-Men franchise-ban ez az eredmény annyira nem számít deréknek, mert csak az 5. helyre elég, különösen ha odaszámoljuk a Deadpoolt, ami még mindig tartja az abszolút győztes pozícióját. Igaz végleges eredményt csak a japán premier után érdemes hirdetni, ami furcsa módon csak június 1-jén lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.