Hirdetés

Jean Grey a Logan törölt jelenetei között?

|

Egy harmadik közismert mutáns is felbukkant volna a Loganben... ha nem is testi valójában.

Hirdetés

Jóval azelőtt, hogy a Logan a mozikba került volna, a rendező James Mangold leszögezte, hogy a film élesen elkülönül a többi X-Men-filmtől, nem csak hangulatában, hanem karakterisztikájában is és csak azokra koncentrál, akikre feltétlenül szükséges, tehát Farkasra és X professzorra. Éppen ezért nem láthattunk senki mást sem az X-Menek közül (habár Kardfog majdnem szerepelt), azonban Mangold most elismerte, hogy valakire még így is majdnem történt utalás. Laza SPOILEREK következnek.

Hirdetés

A film közepe táján Logan, Xavier és X-23-as segít egy Will Munson (Eriq La Salle) nevű farmernek és családjának, akik meghívják egy házias vacsorára magukhoz, ahol természetesen beszédbe elegyednek. Ezen beszélgetés közben került volna szóba Jean Grey.

Különböző beszélgetéseket vázoltam fel annál a vacsora jelenetnél és az egyikük sötétebb tónusú volt, mint a többi. Mrs. Munson megkérdezi Logant, hogy házas-e, mire Charles azt mondja igen, az volt, de megölte őt. Persze, nem voltak igazán házasok, de ez a költői túlzás Jean Greyre vonatkozott és egy nagyon király pillanat volt. Mind Hugh, mind Patrick fantasztikusak voltak. A probléma az volt, hogy hihetetlenül erőssé tette a közepét, amikor a filmnek fel kellett volna lélegeznie. Még az én sötét ízlésem szerintem is sok volt. Pár pillanattal később elég szarul alakulnak a dolgok. De valószínűleg [a törölt jelenet] rajta lesz a Blu-ray kiadáson.

Persze Jean Greyre így is történt utalás azokban a képregényekben, amelyeket X-23-as olvas és amelyeket Mangold a Marvel kreatív igazgatójával, Joe Quesada-val közösen alkotott meg külön a  film kedvéért. Talán a Blu-ray kiadáson - akár az eredetin, akár a fekete-fehér változaton - rajta lesz még pár ezekből a képregényekből, vagy azok elkészültéről láthatunk majd egy kisfilmet.

A Logant már több, mint egy hete játsszák a mozik világszerte, és több, mint 300 milliót keresett, ebből csütörtökig 114 milliót, 97 millió dolláros költségvetésre. Hogy mennyire tartja jól magát a továbbiakban, abba a Warner gigászi szörnyének, a kétszer akkora költségvetésű, 190 millió dollárt kóstáló Kong: Koponya-szigetnek lesz beleszólása ezen a hétvégén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.