Hirdetés

Deadpool és Kábel lesz az X-Force mozi élén

|

Nem meglepő módon a nagypofájú zsoldos és haverja vezeti az X-Force-t.

Hirdetés

Az X-Men széria elmondhatja magáról, hogy a sajátos időkezelése számos lehetőséget rejt magában, hiszen a tavalyi X-Men: Apokalipszis 1983-ban, míg a Logan 2029-ben játszódik, habár utóbbi elég élesen elkülönül a megbolygatott idővonaltól. Farkas távozásával az X-univerzum vezéralakja úgy fest Deadpool lett, aki a kiszámíthatatlanságával csak ráerősít mindarra, hogy nem tudhatni, merre is tart a franchise. Erre próbált a széria producere, Simon Kinberg megnyugtató válasszal szolgálni.

Hirdetés

Annyit megszellőztetett a Logan sajtó körútja során, miszerint Deadpool és Kábel lesznek (értelemszerűen) a húzónevei az X-Force-filmnek, és megvannak a terveik, miként kössék össze a nagy egésszel.

Keményen dolgozunk a New Mutantson, a Gambiton Channing Tatummal, a Deadpool 2-n és az új X-Force mozin, amelyben Deadpool Kábel és más mutánsok oldalán lesz látható. A Deadpool 2 még idén elkezd forogni. Aztán jön az X-Force, Deadpool és Kábel párosával, akik olyanok, mint az X-Men különleges egysége. A tónusuk sokkalta sötétebb és korhatárosabb. Vannak karakterek, akik különböző időkben csatlakoztak az X-Force-hoz, külön válva az X-Mentől. Egy sokkalta nagyobb képben kell megfestenünk ezeket a történeteket. Folyamatosan egyeztetek a stúdióval és megvan a tervük, hogy ezek a mozik miként csatlakozzanak egy nagyobb narratívába. Ez olyasvalami, amit szórakoztató, izgalmas és érdekes lesz látni, hogyan vegyülnek ezek a különböző tónusok ezekben a különálló filmekben az X-Men univerzummal. De arra kell törekednünk, hogy a legjobb filmet készítsük el, amit csak tudunk. Ne csak egy Kolosszus vagy Deadpool cameo képében kapcsolódjanak. Mindegyik filmes kapcsolat csak akkor fog megtörténni, ha annak értelme is lesz. Ezek a filmek nem csak egy lépcsőfokot jelentenek egy nagyobb sztorihoz. Mindegyik egy teljesen lezárt film.

Kinberg emellett megpedzegette, hogy a Fox nem látja semmi akadályát az R-rated X-Force filmnek, ami a Deadpool és a Logan után nem csoda, pláne, hogy nem éppen a visszafogott filmjeiről híres Joe Carnahan (Füstölgő Ászok, Fehér Pokol) írta a szkriptet és pletykák szerint akár rendezheti is, most, hogy a Bad Boys 3 éléről dobbantott. Hogy a New Mutants is korhatáros lenne, az erősen kétséges, hiszen fiatal mutánsok állnak a középpontjában (amellett, hogy nem valószínű, hogy a Csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone bedurvulna), ellenben a régóta halogatott Gambit-mozi még akár meg is lépheti. Minden esetre a Deadpool sikere egy kicsit bebikázta az X-Men univerzumot, legalábbis ami a durvulást illeti és ezt még az előnyére is fordíthatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.