Hirdetés

A Loganhez hasonlítják a Támadás a Fehér Ház ellen folytatását

|

Visszafogottabb és személyesebb folytatásnak írja le Gerard Butler a Támadás a Fehér Ház ellen harmadik részét.

Hirdetés

A Támadás a Fehér Ház ellen első, majd a Londonban játszódó második rész az a fajta bugyuta akciófilm volt, amit hibái ellenére is szeretni lehetett. A harmadik rész, az eredeti címén az Angel Has Fallen az eddigi tendenciával szembe menve nem emeli a tétet, épp ellenkezőleg, egy kevésbé grandiózus filmmel bővítené trilógiává a szériát.

Hirdetés

Gerard Butler egy interjúban a Logan: Farkashoz hasonlította filmjét:

Szórakoztató azt nézni, ahogy egy egész város, vagy maga a Fehér Ház darabjaira hullik, de innen hova tovább? Mi a következő? Tokió? Ehelyett inkább egy másik irányba indultunk el. Bensőségesebb lesz, és egy kis meglepetést fog majd okozni. Olyan lesz az Angel Has Fallen az előző két részhez viszonyítva, mint a Logan: Farkas volt az elődeihez képest.

A történet szerint nem az elnök lesz a célpont, hanem maga Mike Banning ügynök, mert eddig állandóan a rosszfiúk útjába került, és ezt most már nem tűrhetik tovább. Főhősünknek egy Air Force One gépen kell legyűrnie a rosszfiúkat, ami valóban nem ígérkezik olyan látványos mókának, mint az előző részek.

Ti mit vártok a Támadás a Fehér Ház harmadik részétől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.