Hirdetés

A Mad Max-előzményfilmben méltó módon fognak megemlékezni Hugh Keays-Byrne-ről

|

Tisztelegni fognak a nemrég elhunyt színész előtt.

Hirdetés

Azon kívül, hogy nemrég kiderült, hogy Anya Taylor-Joy lesz Furiosa a Mad Max-előzményfilmben, továbbra sem tudunk sok mindent a készülő projektről. A posztapokaliptikus világ megalkotója és rendezője, George Miller a napokban azonban elárulta, hogy méltó módon fognak benne megemlékezni Hugh Keays-Byrne-ről.

Hirdetés

A színész 73 éves volt, amikor a hónap elején távozott az élők sorából, aki nyugodtan mondhatjuk, hogy fontos része volt a franchise-nak, hiszen 1979-ben az első Mad Max-ben Toecuttert, míg a 2015-ös Mad Max: A harag útjában Halhatlan Joe-t formálta meg. Ezt pedig Miller is így látja, aki úgy beszélt az elhunyt színészről, hogy ő volt a ragasztó, ami egyben tartotta a legelső Mad Max-filmet. Azt ugyan nem árulta el, hogy pontosan miként is fognak megemlékezni róla a filmben, de megnyugtatott mindenkit, hogy méltó és szép lesz.

Sajnos arról még mindig nincs információ, hogy mikor kezdődik a Furiosa munkálatai, hiszen a Warner Bros. még a megjelenés dátumát sem tűzte ki. Mindenesetre az biztos, hogy feltűnik majd benne a Marvel Moziverzum Thorja, Chris Hemsworth, valamint az HBO Watchmen-sorozatából is ismert Yahya Abdul-Mateen II is. Miller jelenleg a Three Thousand Years of Longing című fantasztikus romantikus produkcióját készíti Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével, de a következő projektje utána már a Furiosa lesz, emiatt pedig bízhatunk abban, hogy valamikor jövőre nekikezdenek a forgatásnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.