Hirdetés

A Marvel már javában építi a Bosszúállók 5-6. részét az eddigi stáblistás jelenetekkel

|

Ugyanakkor Kevin Feige szerint nem minden stáblistás jelenet számít.

Hirdetés

Egy emberként került ismét lázba a Marvel hatalmas közössége, amikor a múlt heti Comic-Conon felfedték a következő két fázis - köztük a két új Bosszúállók film - címeit is. Azóta kiderült, hogy ezeket már biztosan nem a Russo testvérek rendezik, ahogyan az is, hogy a hozzánk premierben közelebb álló, szám szerint ötödik Bosszúállókat (a Kang-dinasztiát, angolul Avengers: The Kang Dynasty) ki felügyeli.

Hirdetés

A 2025-ben berobbanó csapatfilmek még elég távolinak tűnhetnek, de a Marvel híres arról, hogy a következő filmjeiket a stáblistás jelenetekkel építgetik. De úgy tűnik, hogy ezúttal talán másképp történik majd. A ComicBook.com-nak adott új interjújában a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige ugyanis nemrég elárulta, hogy mik a tervek ezekkel a bónusz jelenetekkel:

Az igazság az, hogy a plusz jelenetek sosem csak a jövőről szóltak. Vannak olyanok, amik a shawarma evésről, vagy olyanok, amelyben Amerika Kapitány mondja a közönségnek, hogy meg kell tanulni türelmesnek lenni, miközben a semmire vártak. De éppen emiatt olyan szórakoztató ez számunkra. Nem akarjuk, hogy minden stáblistás jelenet ugyanolyan legyen. Ezért lesznek olyanok, amikben fontos dolgot látunk, de olyanok is, amikben nem. Néhány film és sorozat is kapcsolódni fog egymáshoz, néhány viszont nem.

Ezután elmondta, hogy szerinte ugyanolyan fontos, hogy legyenek a saját lábukon megálló történetek - mint a Ms. Marvel, vagy a Holdlovag -, azok mellett, amelyek összekapcsolódnak és a nagyobb történetet építik. Végezetül azzal zárta az egészet, hogy amit eddig csináltak, az nagyrészt erre a nagyobb történetre épült, a Kang-dinasztiára és a Multiverzum-sagára, és reméli, hogy az emberek velünk tartanak majd e kaland során is.

Ti megvagytok elégedve egyébként az eddigi stáblistás jelenetekkel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.