Hirdetés

Nem a Russo testvérek rendezik a következő két Bosszúállók-filmet

|

Máris megtudtunk egy fontos dolgot a Marvel készülő csapatfilmjeiről.

Hirdetés

Rendesen megnyomta a Comic-Con elmúlt két napját a Marvel, hiszen temérdek új információt árult el az elkövetkezendő néhány év filmes és sorozatos felhozataláról. Nemcsak az animációs projektekről esett szó, hanem a Marvel Filmes Univerzum negyedik, ötödik és hatodik fázisáról is, amely alapján már tudjuk, mikor számíthatunk új Bosszúállók-kalandra. Ezekkel kapcsolatban pedig már ki is derült egy fontos infó.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy ez egy álomprojekt számukra, nem a Végtelen háború és Végjáték rendezői, Joe és Anthony Russo fogják elkészíteni az Avengers: The Kang Dynasty (Bosszúállók: Kang-dinasztia) és az Avengers: Secret Wars (Bosszúállók: Titkos háború) címet kapó csapatfilmeket. A Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a Deadline-nak beszélt a Marvel panel után, amikor megkérdezték tőle, hogy a Russo testvérek visszatérnek-e az MFU-ba a következő két Bosszúállók mozi erejéig:

Nincs közük hozzá. Szerintem nagyon egyenesek voltak ezzel kapcsolatban. Szeretjük őket, ők is szeretnek minket, és szeretnénk találni valamit, amit ismét együtt csinálhatunk, de nem ezek a filmek lesznek azok.

De akkor vajon kik? Ti örültök a hírnek? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.