Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezi a következő Bosszúállók filmet

|

Ha láttátok a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját, akkor képben vagytok.

Hirdetés

A hétvégi San Diego-i Comic-Con Marvel panelje minden mást beárnyékolt a maga grandiózus céljainak bemutatásával. Az is csakhamar kiderült, hogy a 2025-ben érkező következő Bosszúállók filmeket (The Kang Dynasty, Secret Wars) már nem a Russo fivérekre fogja bízni a Marvel, ám pár nappal később már az is kiderült, hogy a The Kang Dynasty megüresedett rendezői székét egy házon belüli rendező foglalja el. 

Hirdetés

A Marvel tavaly nyári dobása, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának rendezőjét, Destin Daniel Crettont érte az a megtiszteltetés, hogy Kevin Feige és csapata őt nevezte ki a következő Bosszúállók film rendezésére - számolt be róla a The Hollywood Reporter. Cretton már eddig sem unatkozhatott a Marvel berkein belül, hiszen egy Wonder Man sorozatot fejleszt, illetve a Shang-Chi folytatásán is dolgozik, de a Bosszúállók levezénylése egészen más szintre fogja emelni a nívóját.

A következő Bosszúállók fejezet 2025. május 2-án kerül a mozikba.

Szerintetek jól döntött a Marvel a rendező kapcsán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.