Hirdetés

A Mortal Kombat játékok atyja el tudná képzelni Dwayne Johnsont Shao Kahnként

|

Ed Boont a napokban világot látott közlemény ihlette meg, miszerint Johnson egy nagyszabású játékadaptáción dolgozik.

Hirdetés

Szinte párhuzamosan jelent meg a két hír, miszerint érkezik a tavalyi Mortal Kombat folytatása, valamint, hogy Dwayne Johnson egy nagyszabású játékadaptációt fejleszt, mellyel megelőzőleg éveken keresztül játszott. Az előbbi hír eléggé pofonegyszerű, maximum az új karakterek, és az azokat alakító színészek kiléte körül merülhetnek fel kérdések. Dwayne Johnson titkos projektje azonban annál többek fantáziáját mozgatta meg, köztük a Mortal Kombat játék társkészítőjét, Ed Boonét is.

Hirdetés

Boon a Twitteren reagált a DiscussingFilm posztjára, melyben épp Johnson új ambícióiról adtak hírt, és egyszerűen csak annyit írt hozzá, hogy Johnson remek Shao Kahn lenne. A reakcióra adott lájkok száma pillanatok alatt 10 ezer fölé kerekedett, ami jelzi, hogy nincs egyedül ezzel a meglátással.

Shao Kahnt, ahogy többek között Johnny Cage-et is, mellőzte a 2021-es Mortal Kombat reboot, de nagy az esély rá, hogy a címben forgó bajnoksággal együtt - no meg a közönségkedvenc Cage-dzsel is - az Outworld császára szintén tiszteletét teszi a folytatásban. Egyelőre azonban a casting hírekkel várni kell. Aki pedig lázba jött volna Boon véleménye alapján, az se fűzzön vérmes reményeket Johnson castingjára, hiszen már csak a színész túlzsúfolt naptára is keresztülhúzza ezen számításokat.

Ti kit tudnátok elképzelni Shao Kahnként a rebootolt Mortal Kombatban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.