Hirdetés

Már készül a Mortal Kombat folytatása

|

Vajon láthatjuk végre a híres versenyt is?

Hirdetés

Bár sem a kritikái, sem a mozis pályafutása nem volt zajos siker a 2021-es Mortal Kombatnak, a Deadline friss értesülésekre hivatkozva közölte, hogy a rajongók legnagyobb örömére mégis elkészülhet a folytatás hozzá, amelyen már el is kezdtek dolgozni. 

Mindez valószínűleg annak köszönhető, hogy a Warner egyidőben mutatta be a mozikban és saját streamingfelületén, az HBO Maxen is a filmet, ahol hatalmas népszerűségnek örvendett, és a platform egyik legnagyobb címe lett. 

Hirdetés

A portál ráadásul azt is megtudta, hogy a stúdió már meg is találta a megfelelő személyt a forgatókönyv megírására Jeremy Slater képében, aki az idén márciusban Oscar Isaac és Ethan Hawke főszereplésével érkező Marveles Moon Knight sorozatot is írta. A közelgő projekten kívül emellett neki köszönhetjük többek között a Netflixes Az Esernyő Akadémiát, valamint a FOX Az ördögűző című sorozatát is, de azért akad egy-két kevésbé jól sikerült darabja (Fantasztikus Négyes, Death Note) is. 

Slater Twitteren elmondta a hírre reagálva, hogy valami sokkal nagyobbat, jobbat és véresebbet hoznak össze, amitől az emberek el fogják dobni az agyukat. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.