Hirdetés

A Mortal Kombat sztárja bízik a folytatásban

|

Lewis Tan reméli, hogy a második rész nagyobb, véresebb és hosszabb lesz.

Hirdetés

A karrierje kezdetét kaszkadőrként indító Lewis Tan tavaly nagy lehetőséget kapott, amikor főszereplője lehetett a rebootolt Mortal Kombatnak. Bár az HBO Max legnézettebb műsora lett 2021-ben, a minősége hagyott kivetnivalót maga után, és sokáig még a folytatás sorsa is kérdéses volt. Most azonban már, hogy a Warner áldását adta a második részre, Tan is komfortosabban érezheti magát.

Hirdetés

A Film Updates nevű közösségi honlapnak adott interjút a napokban, hogy az Egy ökölnyi bosszú filmet promózza, és közben arra is jutott ideje, hogy kitérjen néhány mondat erejéig a Mortal Kombat 2-re, melyhez nagy reményeket fűz.

"Egy csodálatos írót szereztünk meg Jeremy Slater személyében, aki a Holdlovagot is írta a Marvelnek. Tényleg nagyon jól ír, és nagyon okosan is. Izgatott vagyok, hogy mégis mit fog alkotni, hiszen a Mortal Kombat egy trükkös projekt. Annyiféle történetszála van. Nagyon komplex is a rengeteg karaktere miatt. Nehéz az egészet összehozni egy kétórás vagy másfél órás játékidő alatt. Remélhetőleg a folytatás egy kicsit hosszabb lesz, és még több karaktert tudunk bemutatni, még több árnyalatot, és még véresebb és nagyobb is lesz, mint az első film volt. Ez a tervünk."

Jeremy Slater megszerzése a folytatásra tényleg ígéretes húzás, ami alapján Tanhez hasonlóan mi is bizakodóak vagyunk, hogy a második rész képes lesz végre egy tisztességes Mortal Kombat történetet bemutatni - amiből a címben is szereplő bajnokság sem marad ki. Azt mindenesetre jó látni, hogy az első felvonásban közreműködő színészek és kreatívok láthatóan tisztában vannak a film gyengeségeivel, úgyhogy már, ha csak ezek orvosolását sikerrel veszik, végre önfeledten szórakozhat majd mindenki.

Ti várjátok a Mortal Kombat 2-t?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.