Hirdetés

A Pikachu, a detektív rendezője újabb videojátékból készít filmet

|

A Netflixen lát majd napvilágot az Ubisoft 2003-as játékának adaptációja.

Hirdetés

A múltkor (pár napja) még arról számoltunk be mi is, hogy az Ubisoft, a világ egyik leghíresebb videojáték fejlesztője és kiadója leszerződött a világ egyik leghíresebb streaming platformjával, a Netflixszel. A Splinter Cell-ből készít animációs sorozatot Derek Kolstad, akit leginkább a John Wick-filmek egyik készítőjeként ismerhetjük. A minap pedig egy újabb hír érkezett (amit még a The Hollywood Reporter is megerősített), hogy még egy Ubisoft alkotásból, a Beyond Good & Evilből is adaptáció készül a Netflix háza táján.

 

Hirdetés

Aki nem mozogna otthonosan a videojátékos témákban, azoknak elég annyit tudni, hogy a Beyond Good & Evil egy 2003-ban kiadott akció-kalandjáték volt megfűszerezve egy nagy adag sci-fi és fantasy körítéssel. A főszereplő (akit a játékos irányít is) Jade volt, egy oknyomozó fotóriporter, aki egy hatalmas űrlényes ellenállással találja szemben magát. Hogy megállítsa a támadókat, és hogy leleplezze az összeesküvést is, több társa is a segítségére siet, mint például a félig ember, félig disznó keverék, Pey'j.

Az egyelőre dátum nélküli filmet a Pokémon: Pikachu, a detektív rendezője, Rob Letterman fogja tető alá hozni, aki a Libabőr, a Szörnyek az űrlények ellen vagy éppen a Gulliver utazásai mozikből lehet ismerős. Reméljük, Letterman nem fogja félvállról venni és elbagatellizálni ezt a projektet. Ti mit szóltok, melyik Ubisoft játékból kellene még filmet/sorozatot készíteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.