Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút társírója szerint nem feltétlenül szükséges folytatni a trilógiát

|

Chris McKenna szerint a Tom Holland-féle Peter Parker sztorija kerek lezárást kapott a Nincs hazaúttal.

Hirdetés

Az elmúlt pár hónapban szinte minden a Pókember: Nincs hazaútról szólt, ami szerencsétlenül talán, de azt eredményezte, hogy még a premier előtt kiszivárgott, hogy Tom Hollanddal újabb trilógiát terveznek a Marvel Filmes Univerzum és a Sony kollaborációjában. Sokkal többet azóta sem tudtunk meg a hivatalos megerősítés mellett, miszerint Tom Hollandot még legalább egy film erejéig viszont láthatjuk Hálószövőként.

Hirdetés

Számos vita kerekedett az elmúlt pár hétben, még itt a Puliwoodon is, hogy mennyire van még létjogosultsága a Peter Parker-féle Pókembernek a filmvásznakon. Ezúttal pedig nem várt helyről érkezett egy megerősítést azt illetően, hogy talán elérkezett az ideje egy új Hálószövő karakternek. A The Wrapnek adtak ugyanis interjút a Nincs hazaút írói, Chris McKenna, illetve Erik Sommers, és előbbi szerint nem dőlne össze a világ, ha Tom Holland Peter Parkerjét már nem látnánk újra.

"Ez egy önmagában kerek történet lett. Ha itt véget ér, hát az is nagyszerű! Ha visszatekintünk, ez egy eredettörténet volt, ami három kisebb történeten keresztül mesélte el, hogyan jutott el Peter Parker abba a helyzetbe, hogy le van gatyásodva, névtelen, nincs már milliárdos mecénása, átesett a traumán, ami rádöbbentette, mekkora felelősséggel is jár az ereje, és végül még a lakbérre valót is meg kell keresnie valahogyan. Szerintem ez már önmagában is egy nagyon kielégítő történet, és remek lenne (, ha akár itt lezárnánk)."

McKenna szavai egyáltalán nem hangzanak blaszfémiának, és talán a Marvel Filmes Univerzum, meg úgy a Pókember franchise maga is megérett arra, hogy elmozduljunk Peter Parkertől, vagy legalábbis a Tom Holland-féle verziótól.

Ti azért megnéznétek még, hogyan boldogul a lakbérteremtésben Tom Holland, vagy már inkább egy Miles Moralest néznétek szívesen egy élőszereplős filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.