Hirdetés

A Sony megerősítette Pókember visszatérését a Marvel Filmes Univerzumba

|

Tom Holland hálószövője még legalább egy közös Marvel-kalandban szerepelni fog.

Hirdetés

Habár néhány héttel korábban egy produceri elszólalásnak köszönhetően kiderült, hogy a napokban lezáruló Pókember-trilógia után egy újabbat fogunk kapni a Sony és a Marvel közreműködésével, a Tom Holland által életre keltett karakter további Marveles sorsa titokban maradt. A karakter jogai ugyanis egy speciális helyzetben vannak: továbbra is a Sonyt illetik a jogok, ám a Disneyvel kötött szerződés értelmében megnyílhatott az átjáróház a két stúdió között. Amikor futótűzként elterjedt az interneten, hogy Tom Holland nem szerepelhet többet a Marvel Filmes Univerzumban, az bizony eme szerződés módosításából fakadhatott volna. Ebből aztán nem valósult meg semmi ugyebár.

Hirdetés

A Sony Pictures elnöke, Tom Rothman a napokban megerősítette, hogy hasonló drámára a jövőben nem kell számítani, ugyanis legalább egy nagy Marvel-filmben még viszontlátjuk Holland Pókemberét.

"Mi kölcsönadunk egy karaktert, majd ők is egyet. Lényegében így került Benedict (Cumberbatch) ebbe a filmbe, úgyhogy elkötelezettek vagyunk még legalább egy kölcsönadásra a részünkről."

Holland még a Polgárháborúban csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumába Pókemberként, majd az utolsó két Bosszúállókban is vállvetve harcolhatott más Marvel-karakterekkel együtt. Emellett pedig a Sony berkein belül, de a Marveles filmuniverzum részeként saját trilógiát is kapott, amit majd egy következő követ. A színész elmondása szerint nem igazán szeretne Pókember lenni a harmincas éveiben, úgyhogy a következő 5 évben valószínűleg mindent kisajtolnak belőle hálószövőként a stúdiók.

Ti a Bosszúállókon kívül milyen más Marvel-filmben látnátok szívesen Pókembert? Esetleg egy Deadpool crossoverben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.