Hirdetés

A rajtaütés főszereplője lesz A feláldozhatók 4. főgonosza

|

Izgalmas választás az antagonista szerepére.

Hirdetés

Továbbra is zajlanak A feláldozhatók negyedik részének munkálatai, amelyről már egy ideje tudni, hogy Sylvester Stallone hattyúdala lesz a szériától, és a stafétát társfőszereplőjének, Jason Stathamnek adja majd át. A történet részleteit ugyan továbbra is hét lakat alatt őrzik, viszont nemrég legalább a főgonosz kiléte kiderült, méghozzá egy izgalmas választás képében.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis az elmúlt tíz év egyik legjobb akciófilmjének, a 2011-es A rajtaütésnek a főszereplője, az indonéz származású színész-kaszkadőr-harcművész-specialista Iko Uwais kapta meg az antagonista szerepét. Uwaist legutóbb a Paramount-féle Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című filmben láthatták a rajongók, legközelebb pedig a Fists Full of Vengeance című Netflix-alkotásban tűnik majd fel.

A feláldozhatók 4. része valamikor 2022-ben érkezik a mozikba Scott Waugh rendezésében, fontosabb szerepben pedig feltűnik még Dolph Lundgren, Randy Couture, 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa és Andy Garcia. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.