Hirdetés

Még egy Szellemlovas a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben

|

A sorozat új részében végre valahára lehullott a lepel Robbie Reyes Szellemlovassá válásáról, egy egészen váratlan cameóval megfűszerezve.

Hirdetés

Még nyáron, a San Diego-i Comic-Con jelentette be a Marvel ikonikus karakterük érkezését az ABC-n futó S.H.I.E.L.D. ügynökeibe. Habár ez az elképzelés először nem volt mindenki ínyére (jogosan egy Netflix-szériában látták volna szívesebben a lángoló koponyás antihőst), a negyedik évad első epizódjai után egy panaszunk sem lehet Gabriel Luna Szellemlovasára, sőt, már egy spin-off sorozatban gondolkodnak néhányan. Az új rész után csak egyre esélyesebbnek látjuk a vágyott széria megvalósulását, csupán az a nagy kérdés, hogy melyik Szellemlovas főszereplésével. A továbbiakban SPOILERESEN beszélünk a legfrissebb történésekről. 

Hirdetés

Ha ezt olvassátok, akkor valószínűleg már nem titok számotokra, hogy a legújabb epizódban végre lehullott a lepel Robbie Reyes Szellemlovassá válásáról - ugyan az eredetsztori messze eltért a képregényektől, senki sem tudott haragudni ezért egy roppant egyszerű okból kifolyólag: Egy rövid cameo formájában egy olyan figura jelenlétét erősítették meg a Marvel Filmes Univerzumban, akit sokan szerettek volna a képernyőn látni. 

Szellemlovas születését visszaemlékezések formájában ismerhettük meg, amiből kiderült, hogy Robbie személyesen egy másik Lovastól kapta hatalmát. Öccsével ellentétben ő maga az ördögként tekint arra az "emberre", aki lángoló koponyájával egy motorral jelent meg a Reyes-testvérek brutális balesetének helyszínén. Igaz, hogy rövid feltűnése alatt nem nevezték meg őt, de óriási valószínűséggel a karakter eredeti és legismertebb megtestesülése, Johnny Blaze tette a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben tiszteletét. Bennünket meggyőzött: 

Egyelőre óriási kérdőjelként tekintünk az "új" Szellemlovas potenciális későbbi szerepére, de sokak szerint azért vezették be őt ilyen hamar, mert egy önálló sorozatban gondolkodnak a Marvelnél. Minden bizonnyal okosabbak leszünk ilyen téren a S.H.I.E.L.D. ügynökei új évadának alakulása során, bár a széria rajongóit el kell szomorítsuk azzal a ténnyel, hogy a következő epizód csak november 29-én érkezik, így közel egy hónapot kell rá várnunk. Mindenesetre fantasztikus részen vagyunk túl nem kevés meglepetéssel, a kérdés pedig adott: Ti örülnétek neki, ha Johnny Blaze nagyobb szerephez jutna a későbbiek során valamilyen formában? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.