Hirdetés

A Sonic rendezője rebootolja a Rózsaszín Párducot

|

Az ikonikus karaktert egy újfajta megközelítéssel ismerheti meg egy új generáció.

Hirdetés

Bár a Rózsaszín Párducot a legtöbben a 2006-os, Shawn Levy által rendezett és Steve Martin főszereplésével készült vígjátékból ismerik, valójában a figura eredete sokkal régebbre nyúlik vissza. 1963-ban jelent meg a legelső nevével fémjelzett film, amelyben Peter Sellers formálta meg a Párduc-történetek valódi főszereplőjének számító Jacques Clouseau felügyelőt. Később aztán több rajzfilm is megjelent, ami már kifejezetten a Párducot tette meg központi alakjává, ám a rózsaszín és szótlan karakter javarészt csak asszisztált. 

Hirdetés

Az MGM égisze alatt készülő rebootban ugyan továbbra is egy felügyelő áll majd a történet középpontjában, azonban egy traumának köszönhetően képzeletbeli barátként látja majd a Rózsaszín Párducot, aki a hagyományokhoz híven nem beszél majd, viszont így is segíteni fogja a nyomozást. Az élőszereplős és CGI-hibridként elképzelt filmet a The Hollywood Reporter beszámolója alapján a Sonic, a sündisznó adaptációjával nagyot szakító Jeff Fowler rendezi majd (aki mellesleg összehozza a Sonic folytatását is), míg a forgatókönyvet a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk írója, Chris Bremner veszi kezelésbe. 

A projektet egyébként a Rideback produkciós cég is támogatja, amely olyan franchise-ok mögött áll, mint a Sherlock Holmes és a LEGO. Érdekesség, hogy a producerek között megtalálható az a Julie Andrews is, akinek egykori férje, a 2010-ben elhunyt Blake Edwards írta és rendezte az 1963-as eredeti Rózsaszín Párduc filmet. Kíváncsian várjuk, hogy fog elsülni a koncepció csavarja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.