Hirdetés

A The Walking Dead és az Invincible írója Drakula filmet készít

|

A készülő mozi nem a grófra, hanem annak szolgájára fog fókuszálni.

Hirdetés

Robert Kirkman már számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire tehetséges író. Olyan alkotások (képregények és sorozatok) fűződnek az ő nevéhez, mint a The Walking Dead, az Outcast vagy éppen az utóbbi évek talán legkiemelkedőbb új animációs sorozata, az Invincible. Az egyik készülő projektje kapcsán - amely egy Drakula spin-off lesz - pedig elárult egy s mást a minap. Például azt is, hogy egy vérgőzös, erőszakos, de mindamellett elképesztő humorú film lesz a Renfield.

 

Hirdetés

Már az is nagyban csavar egyet az alap Drakula-felálláson, hogy nem a híres grófot fogják a főszereplőnek megtenni, hanem annak hipnotizált szolgáját, R. M. Renfieldet. Viszont ami még érdekesebb az elmondások szerint, az a humorhoz és a vígjátéki vonalhoz köthető. A ScreenRant számolt be arról, hogy Kirkman mesélt a Renfield kettős és kissé groteszk stílusáról. A film egyszerre lesz ultra-erőszakos, véres és belezős, valamint elképesztően vicces is. Ez a hír rengeteg rajongónak felvonhatja a szemöldökét, de pontosan ez a fajta merészség és kísérletezés válhat az alkotás javára is.

Ti mit gondoltok, jó ötletnek tűnik ez a groteszk stílusú Drakula-mozi?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.