Hirdetés

A Top Gun folytatása hamarosan a Végtelen háborút is lekörözheti bevételben

|

Tom Cruise nem ismer lehetetlent.

Hirdetés

Tudtuk, de nem sejtettük, hogy a régóta tologatott Top Gun-folytatás majd ennyire megtalálja a maga közönségét és ennyire sikerrel szeli át fénysebességgel a sztratoszférát. Most azonban ez a helyzet áll fenn, ugyanis tizenkettedig hetében még mindig gyűjti, csak gyűjti a nézőszámokat és a busás bevételt. Most úgy tűnik, hogy ebben még a Bosszúállók: Végtelen háborút is lekörözheti. 

Hirdetés

Tony Scott 1986-os filmjének folytatására már évek óta várt a rajongóközönség és dacára annak, hogy egy időben még maga Cruise sem feltétlen pártolta a következő rész gondolatát, végül csak elkészült a Top Gun: Maverick. Az eredmény pedig olyan lett, ami nagyon sokakat, nagyon határozottan megnyert magának, mert nem csak tisztességgel, alázatosan bánt saját elődjével, hanem egy olyan moziélményt nyújtott, amely bebizonyította, hogy a streaming korában a nagyvásznas élményeknek még mindig jócskán van létjogosultságuk. Ami az eredeti filmet illeti, a maga idejében szintén nagy sikert aratott, a bemutatója évében legtöbb bevételt szállító filmnek számított. A második rész pedig jelenleg a maga 170 millió dolláros költségvetésével ott tart, hogy lassan - bizonyos számítások szerint - eléri a 700 milliót Amerikában, míg világszerte már 1,37 milliárdnál jár (ami szintén nem egy rossz szám, sőt). 

A 700 millió dollárral egyben utoléri, illetve maga mögé utasítja a Marvel Végtelen háborúját, amely közel 680 millióval érdemelte ki a hatodik legnyereségesebb film posztját Amerikában. Mindemellett, Maverick és tanítványai vakmerő repülőmutatványai szépen leiskolázta az újonnan bemutatott filmeket is, úgy mint A gyilkos járatot, vagy éppen a Bodies, Bodies, Bodies című horrort. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.