Hirdetés

A Végtelen háború rendezőivel az élen készül a Herkules élőszereplős feldolgozása

|

Természetesen ezt sem kerülhette el a remake-elési mánia.

Hirdetés

Már meg sem próbáljuk felsorolni, hogy mennyi klasszikus rajzfilmjéből készít a Disney élőszereplős feldolgozást az elkövetkező években (legutóbb az állatokkal játszódó Robin Hood került hasonló sorsra), nem is beszélve a tervezett folytatásokról (Aladdin), de az biztos, hogy aki a Herkulest hiányolta, annak nem kell tovább várnia.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a görög mitológiai elemekkel teletűzdelt, 1997-ben bemutatott Herkules filmváltozatához már sikerült is összeszedni egy meglehetősen impozáns kreatív csapatot: a Marvel Moziverzum sztárrendezői, Joe és Anthony Russo a nemrég bemutatott Tyler Rake: A kimenekítéshez hasonlóan produceri minősítésben vesznek részt a produkcióban, melyet a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Wonder Woman 1984 és a Pókember: Irány a Pókverzum 2 forgatókönyvét is jegyző Dave Callaham írt.

A Végtelen háborút és a Végjátékot rendező Russo testvérek számára mondhatni szerelemprojekt a Herkules, ugyanis gyermekkoruk kedvenc rajzfilmje volt - ettől függetlenül arról nem szólt a fáma, hogy esetleg a rendezői feladatokat is magukra vállalnák, de mivel még korai szakaszban jár a fejlesztés, a későbbiekben bármi megeshet. Egyelőre természetesen a szereplőgárdáról sem esett semmilyen szó, de a rajongókat ismerve máris felmerült néhány név a főszerepekre, mint például Ryan Gosling, Idris Elba vagy éppen Ariana Grande.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.