Hirdetés

Nyerj páros belépőt A világ összes pénze premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Nem vezetett zökkenőmentes út Ridley Scott új filmjének megvalósulásáig, de hamarosan végre megvizsgálhatjuk, hogy milyen lett az a krimi, amelyben a J. Paul Getty-t játszó Kevin Spacey összes jelenetét kivágták és Christopher Plummerrel helyettesítették. Nézzétek meg premier előtt.

Hirdetés

Sok nehézségen ment keresztül A világ összes pénze (All the Money in the World), mire mozikba kerülhetett. A legelső csapás a Kevin Spacey-botrány volt, amelyet Ridley Scott úgy orvosolt, hogy a színész tudta nélkül kivágta az összes jelenetét, méregdrága pótforgatásokat rendelt el az utolsó pillanatban és Christopher Plummert kérte fel a "helyettesítésre". Ezt követően kiderült, hogy a plusz munkáért Mark Wahlberg klasszisokkal több pénzt rakott zsebbe, mint Michelle Williams (előbbinek ugyanis nem tartalmazta a szerződése az utóforgatásokat, utóbbinak igen), ami azzal záródott, hogy Wahlberg felajánlotta a plusz gázsiját a szexuális zaklatással foglalkozó Time's Up mozgalomnak (amit a színész menedzsere is megfejelt egy összeggel). Nem volt tehát egyszerű a helyzet és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mindezek ellenére hogyan fog teljesíteni a film. 

Hirdetés

A sztori szerint a világ leggazdagabb emberének, J. Paul Getty-nek (a Golden Globe- és BAFTA-díjra jelölt Christopher Plummer) az unokáját elrabolják és váltságdíjat követelnek érte. A fiú édesanyja (Michelle Williams) azonban hiába kéri a dúsgazdag nagyapa segítségét, a fösvény milliárdos visszautasítja, így az asszony kétségbeesésében Getty üzleti tanácsadójához, az egykori CIA ügynök Fletcher Chase-hez (Mark Wahlberg) fordul, hogy győzze meg az öreget. Érdekes, ugye?

Szerencsére nem mindenkinek kell kibírnia a január 25-i premierig, hogy láthassa a három Golden Globe jelölést is begyűjtő filmet, hiszen a Freeman Filmmel közös nyereményjátékunkban kisorsolunk 3 darab páros belépőt a premier előtti vetítésre. Ha szeretnétek részt venni a sorsolásban, válaszoljatok egy kérdésre január 21-én éjfélig (a trailer segít): 

Hány millió dollár váltságdíjat követelnek J. Paul Getty unokájáért?

a, 10

b, 17

c, 24

A helyes válasz betűjelét ezúttal is a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "A világ összes pénze" tárggyal. A vetítés egy budapesti moziban lesz január 23-án este. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.