Hirdetés

Drága A világ összes pénze utóforgatása, de Kevin Spacey utódja bizakodó

|

A zseniális színész, Christopher Plummer helyettesíti a botrány miatt eltávolított Kevin Spacey-t A világ összes pénzében. Ridley Scott azonban nem digitális technológiával szeretné ezt megoldani, amiről maga Plummer is nyilatkozott.

Hirdetés

Ahogyan arról szinte naponta hallunk, a kiadók sorra határolódnak el azoktól, akik érintettek a szexuális zaklatásos ügyekben, így Kevin Spacey sem úszta meg: a Netflix a Kártyavár sorozat esetében szakította meg vele a munkát, a Sony Pictures pedig a már leforgatott A világ összes pénze esetében döntött úgy a rendezővel, Ridley Scott-tal teljes egyetértésben, hogy Spacey jeleneteit újra kell venni egy másik színésszel. 

Hirdetés

A kiválasztott a nagyszerű színész, Christopher Plummer (Egy csodálatos elme, A tetovált lány, A muzsika hangja) lett, csakhogy a Variety jelentése alapján az újraforgatás nem lesz olcsó, akár 10 millió dollárra is rúghat (amely jelentős a film 40 milliósra becsült büdzséjéhez képest). Ridley Scott ugyanis hallani sem akart arról, hogy digitális technológiával oldják meg Spacey helyettesítését, mindenképpen újra szeretné forgatni a jeleneteit. Azóta Plummer is nyilatkozott új filmje, a The Man Who Invented Christmas New York-i premierjén és a következőket mondta el a Vanity Fair-nek a kollégájáról: 

"Úgy gondolom, hogy nagyon szomorú, ami vele történt. Kevin egy rendkívül tehetséges színész, sajnálatos az egész. 

A hamarosan már a 88. életévét betöltő színész elmondta, hogy Ridley Scott a múlt héten hívta fel és ajánlotta fel neki a szerepet, amit ő a körülmények ellenére is vállalt.

"Nem helyettesítjük Kevint, hanem újrakezdjük. Nagyon szomorú vagyok amiatt, ami Kevinnel történt, de mit tehetek? Kaptam egy szerepet. Csodálom Ridley Scottott és örülök, hogy együtt dolgozhatok vele. Évekkel ezelőtt jelentkeztem erre a szerepre, szóval már ismertem a karaktert. És most megkeresett Ridley, én pedig elfogadtam. Szerettem volna vele dolgozni. Imádom a forgatókönyvet, egyszerűen csodálatos."

Az Oscar-díjas kanadai színész azt is elárulta, hogy az újraforgatások november 20-án kezdődnek és nagyjából 10 napot vesznek igénybe, megfordulnak majd Rómában és Londonban is. A munkához vissza kellett hívni a Venomot forgató Michelle Williams-t, illetve a Megjött apuci 2-t promotáló Mark Wahlberget is. Mindezt úgy, hogy a premiert továbbra is december 22-re tervezik. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.